Wij zijn Davco 2de kans, een kringloopwinkel aan de Venkant 7 te Sint-Michielsgestel.
We hebben van alles wat, van pannen tot fietsen, van bestek tot banken, je kunt het niet bedenken of we kunnen je helpen. We hebben ook een grote kledingzolder enz. en natuurlijk alles tegen zeer lage prijzen.

Wij nemen ook spullen in en halen het ook bij u thuis op en heeft u wat gekocht bij ons dan kunnen wij het ook thuis bezorgen. In een omtrek van 5km is dit gratis, daarbuiten vragen wij een kleine vergoeding.

Onze specialiteit is het geheel ontruimen van woningen, appartementen, schuren enz.. Tegen zeer scherpe prijzen en leveren het dan veeg-schoon op en voeren alles af.

Kringloopwinkel Davco 2de kans

Onze diensten

 1. Een kringloopwinkel genaamd Davco 2de kans gevestigd aan de Venkant 7 te Sint-Michielsgestel waar u van alles kunt kopen van meubels tot bestek, van witgoed tot spaarlampen, u kunt het niet bedenken of wij hebben het wel en natuurlijk tegen de scherpste prijzen.
  Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur.
  Telefonisch kunt u ons bereiken tot 21.00 uur onder: 06 53 42 15 99.

 2. Het 2de gedeelte van ons bedrijf haalt de spullen bij u aan huis op ( u kunt natuurlijk ook zelf bruikbare spullen bij ons inleveren) zoals meubels, woningraad, tuinspullen, gereedschap, elektronica, witgoed, boeken, computers/schermen (kapot of werkend), oud-ijzer, fietsen enz. halen wij gratis bij u op. Zijn er spullen die niet meer bruikbaar of te verkopen zijn voeren wij ook voor u af tegen de zeer scherpe prijzen.

  Wij zijn ook gespecialiseerd om woningen en appartementen geheel te ontruimen en bezemschoon op te leveren (incl. verwijderen van bijvoorbeeld vloerbedekking, lampen, aanbouw enz.) Wij komen altijd eerst een vrijblijvende offerte aan huis maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan .

  Heeft u nog vragen bel gerust : 06 53 42 15 99 of 06 21 25 85 52
  Of mail ons Davco 2de kans: davco@hetnet.nl

  Wij steunen ook verschillende regionale projecten met de opbrengst van Kringloopwinkel Davco 2de kans.