1. Een kringloopwinkel gevestigd aan de Venkant 7 te Sint-Michielsgestel waar u van alles kunt kopen van meubels tot bestek, van witgoed tot spaarlampen, u kunt het niet bedenken of wij hebben het wel en natuurlijk tegen de scherpste prijzen.

    Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur, telefonisch kunt u ons bereiken tot 21.00 uur onder: 06 53 42 15 99.

  2. Het 2de gedeelte van ons bedrijf haalt de spullen bij u aan huis op ( u kunt natuurlijk ook zelf bruikbare spullen bij ons inleveren) zoals meubels, woningraad, tuinspullen, gereedschap, elektronica, witgoed, boeken, computers/schermen (kapot of werkend), oud-ijzer, fietsen enz. halen wij gratis bij u op. Zijn er spullen die niet meer bruikbaar of te verkopen zijn voeren wij ook voor u af tegen de zeer scherpe prijzen.

    Wij zijn ook gespecialiseerd om woningen en appartementen geheel te ontruimen en bezemschoon op te leveren (incl. verwijderen van bijvoorbeeld vloerbedekking, lampen, aanbouw enz.)

    Wij komen altijd eerst een vrijblijvende offerte aan huis maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan .


Heeft u nog vragen bel gerust : 06 53 42 15 99 of 06 21 25 85 52
Of mail ons : davco@hetnet.nl

Wij steunen ook verschillende regionale projecten met de opbrengst van ons bedrijf.